Partners en vaste klanten

Partners

Jeroen Kuit Fotografie

Professionele fotograaf, werkzaam als fotojournalist, die zich steeds meer toelegt op het maken van foto’s en fotoreportages. Tot zijn klantenkring behoren onder andere bedrijven (overheids)instellingen zoals Rijkswaterstaat en de Provincie Limburg, de gemeenten Roermond en Weert en diverse grote Limburgse zorginstellingen. Een ander belangrijk aspect van zijn werk is zijn bruidsreportages. Of, zoals hij het liever noemt: De fotografie van de Liefde.

Springze
Springze logo

Wilt u iets leuks voor de kinderen en of volwassenen op uw kinderfeestje, straatfeest, communiefeest, tuinfeest, opening of open huis, dan zijn onze springkussens, spelkussens, Mega spellen, zeskampspellen of oud Hollandse spelen een aanvulling. Voor de aankleding van uw feest hebben wij eye-catchers als opblaasfiguren Sarah en Abraham en skytubes. Wilt u meer zien en informatie, bezoek dan onze site. www.springze.nl

Vaste klanten

Rabobank Maas, Peel en Leudal

Rubicon Jeugdzorg

Onder het motto ‘Rubicon helpt je vooruit’ bieden zij kinderen en gezinnen die het moeilijk hebben de helpende hand.

Daelzicht

Daelzicht biedt zorg, ondersteuning en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Samen met ouders, vertegenwoordigers en 800 vrijwilligers zetten zij zich elke dag weer in voor een goed leven voor hun cliënten.

Alfa Accountants

Hét grote voordeel van Alfa is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Hebt u een accountant of een fiscaal adviseur nodig? Zoekt u fiscaal-juridisch advies of wilt u kunnen terugvallen op kennis van salaris en personeel? Of wilt u de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde en fusies en overnames in huis halen? Welke vraag u ook heeft, u kunt bij Alfa altijd rekenen op advies op maat.

Geelenhoof

Weer of geen weer, Geelenhoof biedt u ontspanningsmogelijkheden. Denk naast de camping met blokhutten, vakantiewoningen en luxe lodges ook aan beugelbanen, boerenweigolf en darten.

Zorgcentrum Beek & Bos

Zorgcentrum Beek & Bos is een zelfstandig ouderencentrum in Heythuysen. Huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn hier sleutelbegrippen.

Vincent van gogh

Vincent van Gogh is een actieve en betrokken speler in de geestelijke gezondheidszorg voor de bewoners van Noord- en Midden-Limburg en een deel van Brabant.

Widdonckschool

De Widdonckschool is een school voor speciaal onderwijs cluster 4 (zmok) voor leerlingen van 6-12/13 jaar.

De Latasteschool

De Latasteschool in Horn biedt speciaal onderwijs aan leerlingen van 4 tot 14 jaar. Zij zijn er voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, veelal op sociaal-emotioneel gebied. In een veilige en uitdagende leeromgeving bieden zij onderwijs zoveel mogelijk ‘op maat’, zodat ieder kind het beste uit zichzelf kan halen.

IKL Limburg

IKL is dé stichting die uw landschapsdromen laat uitkomen. Door mensen te stimuleren met ons landschap aan de slag te gaan. Maar vooral ook door ideeën, initiatieven, partijen en geldstromen bij elkaar te brengen.

Download de folder van Hermus Catering & Partyservices
Klantreacties: Wat vinden anderen?
Vaste klanten Hermus Catering & Partyservice