Evenementen

Bij een evenement of feest spelen er veel verschillende factoren een rol. Zo moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met het eten, aankleding, locatie en de inrichting.

Hermus Catering & Partyservice kan dit allemaal voor u verzorgen. Wij hebben een groot assortiment aan buffetten, dranken en materiaal. Zelfs personeel kan door ons verzorgd worden.

Op het gebied van buffetten hebben wij koude en warme buffetten, fingerfood, bbq buffetten, gourmet buffetten en meer. Bekijk hier een volledig overzicht van onze buffetten.

Op het gebied van materialen hebben we bijvoorbeeld houten marktkramen voor het buffet, steigerhouten meubels en een audioset.

Wilt u iets leuks en origineels tijdens uw evenement? Wellicht is een van onze oud Hollandse karren wel iets voor u.

Met al onze ervaring kunnen wij ook uw partner zijn voor evenementen. Of het nu gaat om een frietwagen of een zakelijk evenement, wij helpen u graag om het gewenste resultaat te bereiken.

Indien u uw bedrijf wilt promoten op een beurs, dan kunnen wij uw zakelijke klanten extra culinair verwennen, zodat u alle tijd heeft om zakelijk succes te behalen.

Zoals u ziet kunnen wij u op vele manieren van dienst zijn. Mocht u twijfelen of wij u kunnen helpen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons via info@cateringhermus.nl of via ons contactformulier.

Download de folder van Hermus Catering & Partyservices
Klantreacties: Wat vinden anderen?
Vaste klanten Hermus Catering & Partyservice