Onze familie reunie was een succes, onder andere door de heerlijke bbq, door jullie uitstekend verzorgd. Dankjewel !

Familie Geraets

Opnieuw genoten van een uitstekend verzorgd warm en koud buffet van Catering Hermus. We hebben er samen met onze gasten van genoten. Heerlijk!!!

Dank je wel.

Anny & Leon

Gisteravond werd een uitgebreid buffet bezorgd. Buffet werd door alle 35 aanwezigen erg lekker gevonden. Vanmiddag hier nog met zijn allen van kunnen eten. De kinderen vonden de extra pasta erg lekker.

Familie Hoogmans

Catering Horst

Gaat u een klein feest of een wat groter evenement organiseren in Horst? Bent u hiervoor nog op zoek naar een goed catering bedrijf, dat u niet alleen op culinair gebied kan helpen maar ook in de organisatie en het materiaal voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Catering Hermus aan het goede adres!

Horst, de belangrijkste plaats van gemeente Horst aan de Maas. Internationaal bekend door de champignonteelt waarbij ruim de helft van de Nederlandse productie hier wordt geproduceerd. Champignons kunnen natuurlijk ook goed gebruikt worden bij de catering, heeft u al eens de heerlijke champignon-roomsaus van ons geproefd?

Kwaliteit & Creativiteit

Ons uitgangspunt is om al uw wensen te vervullen. Wij streven ernaar om voor elke gelegenheid een passend concept te bieden. Of het nu gaat om een klein feest of een groot evenement in Horst, goede kwaliteit en creativiteit zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wij zijn gegroeid tot een bedrijf dat alles in huis heeft om uw evenement in Horst (en omstreken) compleet te verzorgen. Van receptie of feestje in huiselijke kring tot trouwpartij in uw tuin, van “Grand Opening” van uw bedrijf tot personeelsfeest. De mensen van Catering Hermus weten wat kwaliteit en dienstbaarheid is. U zult versteld staan!

Een perfecte combinatie van kleuren, inrichting, aankleding, food & beverage en vriendelijke professionele bediening maken uw feest tot een gegarandeerd succes!

Buffetten, Drank & Verhuur

Wij hebben een groot aanbod waarmee wij elk feest klein of groot tot een succes kunnen maken. Zo hebben we niet alleen maar koude & warme buffetten maar ook een walking dinner, tapas/hapjesplank, BBQ buffetten, themabuffetten en nog veel meer. Voor een volledig overzicht kunt u een kijkje nemen op onze buffetten pagina en dranken pagina.

Maar hier houdt het niet op. Heeft u nog een tent, steigerhouten inrichting, servies, glazen of iets anders nodig? Neem dan eens een kijkje op onze verhuur pagina. Hier vindt u alle producten die uw feest of evenement in Roermond tot een succes maken.

Snel & Efficiënt

Catering Hermus is gelegen in Baexem, dit is gelegen op geringe afstand van Horst. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt communiceren waardoor uw evenement in Horst zeker geslaagd zal zijn.

Ook als u alleen het culinaire gedeelte uit wilt besteden, willen wij u graag adviseren bij de organisatie van uw feest of evenement. Via deze website willen wij u kennis laten maken met Catering Hermus en de vele mogelijkheden die wij bieden in Horst.

Download de folder van Hermus Catering & Partyservices
Klantreacties: Wat vinden anderen?
Vaste klanten Hermus Catering & Partyservice