29 augustus jl een fantastisch 25 jarig huwelijksfeest gevierd in eigen tuin met aankleding en walking diner verzorgd door Catering Hermus. Heerlijk en ruim voldoende eten en mooie aankleding. Aanrader!

Erik & Conny Vossen

In september ons zilveren huwelijksfeest gevierd in onze prachtig aangeklede feestzaal aan huis. Hartelijk dank voor het goedverzorgde en overheerlijk buffet. Onze gasten waren hier zeer enthousiast over. Ook jullie service en bediening was zeer goed verzorgd. Onze complimenten voor dit alles, want hierdoor is het voor ons een onvergetelijk feest geworden.

Familie Cuypers

Catering Hermus heeft vaker binnen de familie voor eea gezorgd en verzorgde ook nu de tapas / fingerfoord / hapjesplanken uitstekend. Niet alleen was het eten heerlijk ook het overleg en de samenwerking (last minute veranderingen) was prettig.

Hans wederom bedankt voor jouw aandeel in ons feest!

Marc Martens

Catering Weert

Gaat u een klein feest of een wat groter evenement organiseren in Weert? Bent u hiervoor nog op zoek naar een goed catering bedrijf, dat u niet alleen op culinair gebied kan helpen maar ook in de organisatie en het materiaal voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Catering Hermus aan het goede adres!

Weert, ook wel de “poort van Limburg” genoemd is met meer dan 49.000 inwoners een bruisende stad. Met zo een bruisende stad als Weert zijn er ook genoeg grote en kleine feesten en evenementen te vinden waarbij een goede catering onmisbaar is!

Kwaliteit & Creativiteit

Ons uitgangspunt is om al uw wensen te vervullen. Wij streven ernaar om voor elke gelegenheid een passend concept te bieden. Of het nu gaat om een klein feest of een groot evenement in Weert, goede kwaliteit en creativiteit zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wij zijn gegroeid tot een bedrijf dat alles in huis heeft om uw evenement in Weert (en omstreken) compleet te verzorgen. Van receptie of feestje in huiselijke kring tot trouwpartij in uw tuin, van “Grand Opening” van uw bedrijf tot personeelsfeest. De mensen van Catering Hermus weten wat kwaliteit en dienstbaarheid is. U zult versteld staan!

Een perfecte combinatie van kleuren, inrichting, aankleding, food & beverage en vriendelijke professionele bediening maken uw feest tot een gegarandeerd succes!

Buffetten, Drank & Verhuur

Wij hebben een groot aanbod waarmee wij elk feest klein of groot tot een succes kunnen maken. Zo hebben we niet alleen maar koude & warme buffetten maar ook een walking dinner, tapas/hapjesplank, BBQ buffetten, themabuffetten en nog veel meer. Voor een volledig overzicht kunt u een kijkje nemen op onze buffetten pagina en dranken pagina.

Maar hier houdt het niet op. Heeft u nog een tent, steigerhouten inrichting, servies, glazen of iets anders nodig? Neem dan eens een kijkje op onze verhuur pagina. Hier vindt u alle producten die uw feest of evenement in Weert tot een succes maken.

Snel & Efficiënt

Catering Hermus is gelegen in Baexem, dit is gelegen op slechts 15km van Weert. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt communiceren waardoor uw evenement in Weert zeker geslaagd zal zijn.

Ook als u alleen het culinaire gedeelte uit wilt besteden, willen wij u graag adviseren bij de organisatie van uw feest of evenement. Via deze website willen wij u kennis laten maken met Catering Hermus en de vele mogelijkheden die wij bieden in Weert.

Download de folder van Hermus Catering & Partyservices
Klantreacties: Wat vinden anderen?
Vaste klanten Hermus Catering & Partyservice
Feestlocaties