5 juli van een heerlijk italiaans buffet mogen genieten tijdens ons buurtfeest van achter de steenen trappen in roermond! Het was top verzorgd!

Nicole Teluij

Voor ieder feest aan te bevelen! Tiptop verzorgd!
Heerlijk gegeten! Bedankt Hans en medewerkers voor de leuke ideeen en de fantastische verzorging.

Familie Houtman

Als het feest onvergetelijk moet zijn , het eten super lekker en de verzorging tip-top : Neit lang helle, Hans Hermus belle !

Ruud Urlings

Catering Limburg

Gaat u een klein feest of een groot evenement organiseren in Limburg, of bent u als bedrijf in Limburg op zoek naar een cateraar? Bent u hiervoor nog op zoek naar een goed catering bedrijf, dat u niet alleen op culinair gebied kan ondersteunen maar ook in de organisatie en het materiaal voor uw feest, evenement of bedrijf? Dan bent u bij Hermus Catering & Partyservice aan het juiste adres!

Wilt u  genieten van ons nieuwe gourmet buffet, een BBQ buffet of een heerlijke hapjesplank in bijvoorbeeld Weert, Roermond, Venlo thuis of op een andere locatie? Dan kan Hermus Catering & Partyservice u van dienst zijn.

In Limburg is van alles en nog wat te vinden, van de kleine gezellige dorpjes tot het uitgebreide stadsleven van de steden zoals Maastricht, Roermond, Weert en Venlo, van kleine recreatiepark tot uitgestrekte bossen waar u heerlijk tot rust kan komen of een heerlijk stuk kunt wandelen. Maar dat is niet alles, u kunt ook genieten van voortreffelijk eten geheel verzorgd door Hermus Catering & Partyservice.

Kwaliteit & Creativiteit

Ons uitgangspunt is om al uw wensen te vervullen. Wij streven ernaar om voor elke gelegenheid een passend concept te bieden. Of het nu gaat om een kleine intieme party of een groots evenement in Limburg, goede kwaliteit en creativiteit zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wij zijn gegroeid tot een bedrijf dat alles in huis heeft om uw evenement in Limburg (en omstreken) compleet te verzorgen. Van receptie of feestje in huiselijke kring tot trouwpartij in uw tuin, van “Grand Opening” van uw bedrijf tot bedrijfscatering. De mensen van Hermus Catering  & Partyservice weten wat kwaliteit en dienstbaarheid is. U zult versteld staan!

Een perfecte combinatie van kleuren, inrichting, aankleding, food & beverage en vriendelijke professionele bediening maken uw feest tot een gegarandeerd succes!

Buffetten, Drank & Verhuur

Wij hebben een groot aanbod waarmee wij elk feest klein of groot tot een succes kunnen maken. Zo hebben we niet alleen maar koude & warme buffetten maar ook een walking dinner, tapas/hapjesplank, BBQ buffetten, themabuffetten en nog veel meer. Voor een volledig overzicht kunt u een kijkje nemen op onze buffetten pagina en dranken pagina.

Maar hier houdt het niet op. Heeft u nog een tent, steigerhouten inrichting, servies, glazen of iets anders nodig? Neem dan eens een kijkje op onze verhuur pagina. Hier vindt u alle producten die uw feest of evenement in Roggel tot een succes maken.

Snel & Efficiënt

Hermus Catering & Partyservice is gelegen in Baexem, dit is gelegen in Midden Limburg. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt communiceren waardoor uw evenement in Limburg zeker geslaagd zal zijn.

Ook als u alleen het culinaire gedeelte uit wilt besteden, willen wij u graag adviseren bij de organisatie van uw feest of evenement. Via deze website willen wij u kennis laten maken met Hermus Catering & Partyservice en de vele mogelijkheden die wij bieden in Roggel.

Download de folder van Hermus Catering & Partyservices
Klantreacties: Wat vinden anderen?
Vaste klanten Hermus Catering & Partyservice