Op 25 juni hebben we thuis mijn 50e verjaardag gevierd met 80 personen. Aankleding en buffet waren voortreffelijk verzorgd door Hermus catering. Van alle gasten alleen maar positieve reacties hierop gehad. Nogmaals dank hiervoor.

Dré & Monique

Op 11 juni 2016 heeft Catering Hermus ons tuinfeest verzorgd ter ere van ons 12,5 jarig huwelijk. Een feestje met zo’n 60 volwassenen en 25 kinderen. Hermus heeft niet alleen de complete aankleding verzorgd van onze tuin maar ook de borrelhapjes, het eten en de drank. Hermus weet wat feestjes zijn, ontzorgd volledig en zorgt daarbij voor die extra touch die ons feestje speciaal heeft gemaakt, van het gebakje tot de kindercocktails, helemaal in de trend van nu.

Hans, nogmaals dank voor het geweldige feest !

Arnoud & Monique

Beste Hans,
Nadat ik jullie buffet geproefd had op een feestje wist ik zeker dat er nergens een mooier en lekkerder buffet te krijgen was. Dus was de keus op jullie gevallen. Ongelooflijk, iedereen op ons feest moest jullie adres hebben! Bedankt voor het heerlijke eten het was HEERLIJK.

Groetjes en tot de volgende keer!

Marij Seuren

Catering Roggel

Gaat u een klein feest of een wat groter evenement organiseren in Roggel, of bent u als bedrijf op zoek naar een cateraar? Bent u hiervoor nog op zoek naar een goed catering bedrijf, dat u niet alleen op culinair gebied kan helpen maar ook in de organisatie en het materiaal voor uw feest, evenement of bedrijf? Dan bent u bij Catering Hermus aan het goede adres!

Toe aan een heerlijk bereid buffet, een BBQ buffet of een heerlijke hapjesplank bij bijvoorbeeld Recreatiepark de Leistert, thuis of een andere locatie?  Dan kan Catering Hermus u van dienst zijn.

In Roggel is van alles en nog wat te vinden, van de kleine gezellige boetiekjes tot het uitgebreide winkelcentrum, van een recreatiepark tot een bos waar u heerlijk tot rust kan komen of een heerlijk stuk kunt wandelen. Maar dat is niet alles, u kunt er ook genieten van voortreffelijk eten geheel verzorgd door Catering Hermus.

Kwaliteit & Creativiteit

Ons uitgangspunt is om al uw wensen te vervullen. Wij streven ernaar om voor elke gelegenheid een passend concept te bieden. Of het nu gaat om een klein feest of een groot evenement in Roggel, goede kwaliteit en creativiteit zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wij zijn gegroeid tot een bedrijf dat alles in huis heeft om uw evenement in Roggel (en omstreken) compleet te verzorgen. Van receptie of feestje in huiselijke kring tot trouwpartij in uw tuin, van “Grand Opening” van uw bedrijf tot personeelsfeest. De mensen van Catering Hermus weten wat kwaliteit en dienstbaarheid is. U zult versteld staan!

Een perfecte combinatie van kleuren, inrichting, aankleding, food & beverage en vriendelijke professionele bediening maken uw feest tot een gegarandeerd succes!

Buffetten, Drank & Verhuur

Wij hebben een groot aanbod waarmee wij elk feest klein of groot tot een succes kunnen maken. Zo hebben we niet alleen maar koude & warme buffetten maar ook een walking dinner, tapas/hapjesplank, BBQ buffetten, themabuffetten en nog veel meer. Voor een volledig overzicht kunt u een kijkje nemen op onze buffetten pagina en dranken pagina.

Maar hier houdt het niet op. Heeft u nog een tent, steigerhouten inrichting, servies, glazen of iets anders nodig? Neem dan eens een kijkje op onze verhuur pagina. Hier vindt u alle producten die uw feest of evenement in Roggel tot een succes maken.

Snel & Efficiënt

Catering Hermus is gelegen in Baexem, dit is gelegen op slechts 6km van Roggel. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt communiceren waardoor uw evenement in Roggel zeker geslaagd zal zijn.

Ook als u alleen het culinaire gedeelte uit wilt besteden, willen wij u graag adviseren bij de organisatie van uw feest of evenement. Via deze website willen wij u kennis laten maken met Catering Hermus en de vele mogelijkheden die wij bieden in Roggel.

Download de folder van Hermus Catering & Partyservices
Klantreacties: Wat vinden anderen?
Vaste klanten Hermus Catering & Partyservice
Feestlocaties