Voor ieder feest aan te bevelen! Tiptop verzorgd! Heerlijk gegeten! Bedankt Hans en medewerkers voor de leuke ideeen en de fantastische verzorging.

Familie Houtman

Samen met onze gasten hebben wij genoten van een overheerlijk buffet. De reactie’s over de kwaliteit, kwantiteit en uitstraling waren zeer lovend. De prijs kwaliteit verhouding was prima.

Dus chapeau voor catering Hermus.

Familie Wilmer

Wij zijn heel erg tevreden over de service van Hans. Het overleg vooraf verliep vlot en alle afspraken zijn prima nagekomen. Het buffet zelf zag er mooi uit en was bovenal heerlijk en ruim voldoende. Voor vegetariërs waren er smakelijke alternatieven.

Bedankt!

Mireille de Vos

Catering Horn

Gaat u een klein feest of een wat groter evenement organiseren in Horn, of bent u als bedrijf op zoek naar een cateraar? Bent u hiervoor nog op zoek naar een goed catering bedrijf, dat u niet alleen op culinair gebied kan helpen maar ook in de organisatie en het materiaal voor uw feest, evenement of bedrijf? Dan bent u bij Catering Hermus aan het goede adres!

Horn is qua omvang misschien niet zo groot, maar hiervan is niets te merken in het dorp! In Horn is elke dag weer wat te beleven en zijn er genoeg redenen te vinden voor een (buurt)feestje. Kan u wel wat hulp gebruiken bij dit feest? Dan is Catering Hermus wellicht iets voor u.

Kwaliteit & Creativiteit

Ons uitgangspunt is om al uw wensen te vervullen. Wij streven ernaar om voor elke gelegenheid een passend concept te bieden. Of het nu gaat om een klein feest of een groot evenement in Horn, goede kwaliteit en creativiteit zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wij zijn gegroeid tot een bedrijf dat alles in huis heeft om uw evenement in Horn (en omstreken) compleet te verzorgen. Van receptie of feestje in huiselijke kring tot trouwpartij in uw tuin, van “Grand Opening” van uw bedrijf tot personeelsfeest. De mensen van Catering Hermus weten wat kwaliteit en dienstbaarheid is. U zult versteld staan!

Een perfecte combinatie van kleuren, inrichting, aankleding, food & beverage en vriendelijke professionele bediening maken uw feest tot een gegarandeerd succes!

Buffetten, Drank & Verhuur

Wij hebben een groot aanbod waarmee wij elk feest klein of groot tot een succes kunnen maken. Zo hebben we niet alleen maar koude & warme buffetten maar ook een walking dinner, tapas/hapjesplank, BBQ buffetten, themabuffetten en nog veel meer. Voor een volledig overzicht kunt u een kijkje nemen op onze buffetten pagina en dranken pagina.

Maar hier houdt het niet op. Heeft u nog een tent, steigerhouten inrichting, servies, glazen of iets anders nodig? Neem dan eens een kijkje op onze verhuur pagina. Hier vindt u alle producten die uw feest of evenement in Horn tot een succes maken.

Snel & Efficiënt

Catering Hermus is gelegen in Baexem, dit is gelegen op nog geen 6km van Horn. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt communiceren waardoor uw evenement in Horn zeker geslaagd zal zijn.

Ook als u alleen het culinaire gedeelte uit wilt besteden, willen wij u graag adviseren bij de organisatie van uw feest of evenement. Via deze website willen wij u kennis laten maken met Catering Hermus en de vele mogelijkheden die wij bieden in Horn.

Download de folder van Hermus Catering & Partyservices
Klantreacties: Wat vinden anderen?
Vaste klanten Hermus Catering & Partyservice