zondag 5 juli genoten van een heerlijk Italiaans buffet voor ons buurtfeest van Achter de Steenen Trappen in Roermond! Het was tot in de puntjes op en top verzorgd

Yvo & Nicole

Catering Hermus heeft tijdens het open huis van Wildkamp Roermond op een perfecte wijze de catering verzorgd! Voorbereiding, aankleding en de hapjes & drankjes waren perfect voor elkaar!

Mede dankzij Hans een mooie start mogen maken in Roermond!

Wildkamp B.V.

Wij, buurtvereniging de Wijher in Roermond, hebben op ons buurtfeest afgelopen zaterdag een fingerfood buffet gehad van Catering Hermus. Het was helemaal perfect en zeker aan te bevelen als u eens wat anders wilt dan een traditioneel buffet. Lekker makkelijke handzame kleine hapjes, maar zó goed verzorgd en bijzonder lekker. Dus Hans, complimenten!!!

Marianne Halmans

Catering Roermond

Gaat u een klein feest of een wat groter evenement organiseren in Roermond? Bent u hiervoor nog op zoek naar een goed catering bedrijf, dat u niet alleen op culinair gebied kan helpen maar ook in de organisatie en het materiaal voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Catering Hermus aan het goede adres!

Roermond is een grote cultuurrijke stad met veel activiteiten in en rondom Roermond. Een bruisende stad waar veel verschillende culturen samenkomen. Met al deze activiteiten, feesten en evenementen is een goede catering onmisbaar.

Kwaliteit & Creativiteit

Ons uitgangspunt is om al uw wensen te vervullen. Wij streven ernaar om voor elke gelegenheid een passend concept te bieden. Of het nu gaat om een klein feest of een groot evenement in Roermond, goede kwaliteit en creativiteit zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wij zijn gegroeid tot een bedrijf dat alles in huis heeft om uw evenement in Roermond (en omstreken) compleet te verzorgen. Van receptie of feestje in huiselijke kring tot trouwpartij in uw tuin, van “Grand Opening” van uw bedrijf tot personeelsfeest. De mensen van Catering Hermus weten wat kwaliteit en dienstbaarheid is. U zult versteld staan!

Een perfecte combinatie van kleuren, inrichting, aankleding, food & beverage en vriendelijke professionele bediening maken uw feest tot een gegarandeerd succes!

Buffetten, Drank & Verhuur

Wij hebben een groot aanbod waarmee wij elk feest klein of groot tot een succes kunnen maken. Zo hebben we niet alleen maar koude & warme buffetten maar ook een walking dinner, tapas/hapjesplank, BBQ buffetten, themabuffetten en nog veel meer. Voor een volledig overzicht kunt u een kijkje nemen op onze buffetten pagina en dranken pagina.

Maar hier houdt het niet op. Heeft u nog een tent, steigerhouten inrichting, servies, glazen of iets anders nodig? Neem dan eens een kijkje op onze verhuur pagina. Hier vindt u alle producten die uw feest of evenement in Roermond tot een succes maken.

Snel & Efficiënt

Catering Hermus is gelegen in Baexem, dit is gelegen op slechts 10km van Roermond. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt communiceren waardoor uw evenement in Roermond zeker geslaagd zal zijn.

Ook als u alleen het culinaire gedeelte uit wilt besteden, willen wij u graag adviseren bij de organisatie van uw feest of evenement. Via deze website willen wij u kennis laten maken met Catering Hermus en de vele mogelijkheden die wij bieden in Roermond.

Download de folder van Hermus Catering & Partyservices
Klantreacties: Wat vinden anderen?
Vaste klanten Hermus Catering & Partyservice
Feestlocaties