Vrijdag 22 april j.l. feest gehad ter ere van ons 12,5 jarig huwelijk. We hebben het als zeer prettig ervaren dat eigenaar Hans van tevoren meerdere keren onze feestlocatie bezocht heeft en ons diverse nuttige tips / aandachtspunten heeft aangereikt. Hermus Catering heeft ons feestje compleet gemaakt met hun mooie aankleding, bar, drank en een walking dinner. Het plaatje was compleet!

Dankjulliewel voor alle goede zorgen en het heerlijke eten!

Familie van Katwijk

Wij hebben genoten van buffet 3. Het buffet was heerlijk, overdadig en met met veel zorg en oog voor detail opgemaakt. Het zag er prachtig uit. Ook werd er goed rekening gehouden met een vegetarische gast en een gast met zuivelallergie. Complimenten en zeker aan iedereen aan te bevelen. Bedankt!

John Metselaars

Afgelopen weekend genoten van het Italiaanse buffet! Was zeer de moeite waard. Alles was top verzorgd en zeker aan te bevelen!

Familie Reuvers

Catering Heythuysen

Gaat u een klein feest of een wat groter evenement organiseren in Heythuysen, of bent u als bedrijf op zoek naar een cateraar? Bent u hiervoor nog op zoek naar een goed catering bedrijf, dat u niet alleen op culinair gebied kan helpen maar ook in de organisatie en het materiaal voor uw feest, evenement of bedrijf? Dan bent u bij Catering Hermus aan het goede adres! Een bekende vaste klant van ons uit Heythuysen is Zorgcentrum Beek en Bos.

Heythuysen is met ruim 60 winkels het middelpunt en tevens het winkelhart van gemeente Leudal. Lekker eten, groot of klein is in Heythuysen zeker niet ongewoon met de verschillende restaurantjes. Maar wilt u het wat persoonlijker en meer zelf in de hand hebben? Dan kan Catering Hermus u hierbij helpen.

Kwaliteit & Creativiteit

Ons uitgangspunt is om al uw wensen te vervullen. Wij streven ernaar om voor elke gelegenheid een passend concept te bieden. Of het nu gaat om een klein feest of een groot evenement in Heythuysen, goede kwaliteit en creativiteit zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wij zijn gegroeid tot een bedrijf dat alles in huis heeft om uw evenement in Heythuysen (en omstreken) compleet te verzorgen. Van receptie of feestje in huiselijke kring tot trouwpartij in uw tuin, van “Grand Opening” van uw bedrijf tot personeelsfeest. De mensen van Catering Hermus weten wat kwaliteit en dienstbaarheid is. U zult versteld staan!

Een perfecte combinatie van kleuren, inrichting, aankleding, food & beverage en vriendelijke professionele bediening maken uw feest tot een gegarandeerd succes!

Buffetten, Drank & Verhuur

Wij hebben een groot aanbod waarmee wij elk feest klein of groot tot een succes kunnen maken. Zo hebben we niet alleen maar koude & warme buffetten maar ook een walking dinner, tapas/hapjesplank, BBQ buffetten, themabuffetten en nog veel meer. Voor een volledig overzicht kunt u een kijkje nemen op onze buffetten pagina en dranken pagina.

Maar hier houdt het niet op. Heeft u nog een tent, steigerhouten inrichting, servies, glazen of iets anders nodig? Neem dan eens een kijkje op onze verhuur pagina. Hier vindt u alle producten die uw feest of evenement in Heythuysen tot een succes maken.

Snel & Efficiënt

Catering Hermus is gelegen in Baexem, dit is gelegen op slechts 4km van Heythuysen. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt communiceren waardoor uw evenement in Heythuysen zeker geslaagd zal zijn.

Ook als u alleen het culinaire gedeelte uit wilt besteden, willen wij u graag adviseren bij de organisatie van uw feest of evenement. Via deze website willen wij u kennis laten maken met Catering Hermus en de vele mogelijkheden die wij bieden in Heythuysen.

Download de folder van Hermus Catering & Partyservices
Klantreacties: Wat vinden anderen?
Vaste klanten Hermus Catering & Partyservice