Feestdagen bestelformulier

Uiterste besteldatum maandag 12 december VOL is VOL

Op 24 december, 25 december, 26 december en 31 december kunt u kiezen tussen losse gerechten of een speciaal feestdagen buffet. De losse gerechten zijn per 4 personen verpakt en geprijsd. De feestdagen buffetten zijn per 4 of 2 verpakt en geprijsd.

De gerechten kunnen koud worden opgehaald op 24 december, 25 december, 26 december en 31 december tussen 10.00 en 13.00 uur. Indien gewenst bezorgen wij uw bestelling tussen 10.00 en 12.30 uur voor een vergoeding van € 15,00.

Wij kunnen deze dagen geen rekening houden met dieetwensen of aanpassingen in het buffet.

U krijgt instructies op papier hoe u de gerechten zelf kunt opwarmen, die opgewarmd dienen te worden.

Nadat u een bestelling heeft gedaan ontvangt u binnen 4 dagen van ons een bestel bevestiging met een bestel nr. bewaar dit nummer goed. Vermeld het bestel nummer bij levering of contact over uw bestelling.

S.v.p. Gepast contant betalen.

Wij besteden veel aandacht aan de voedselveiligheid (HACCP). Al onze producten worden vers verwerkt en volgens strenge voedselveiligheidsnormen behandeld. Ook voor u zijn er een aantal aandachtspunten m.b.t. voedselveiligheid:

  • laat uw bestelling zo kort mogelijk van te voren komen;
  • kies indien mogelijk de koelste ruimte om het buffet op te stellen;
  • laat het buffet niet langer dan 2,5 uur staan;
  • indien u een gedeelte van het buffet voor de volgende dag wilt bewaren, dan dient u dit zo snel mogelijk te verpakken en in de koelkast te zetten (liefst binnen 2 uur).

 

Ondanks dat wij alles doen om uw bestelling kloppend te laten zijn willen wij u verzoeken om alles goed te controleren bij levering. Wij zijn op de lever dag tot uiterlijk 14.00 uur bereikbaar, om indien nodig nog iets te corrigeren.

Bestelformulier

[gravityform id="2" title="false" description="false"]