Feestdagen bestelformulier

Uiterste besteldatum donderdag 14 december

Op 24 december, 25 december, 26 december en 31 december kunt u kiezen tussen losse gerechten of een speciaal feestdagen buffet. De losse gerechten per 4 personen verpakt en geprijsd. De feestdagen buffetten zijn per 4 of 2 verpakt en geprijsd.

De gerechten kunnen koud worden opgehaald op 24 december, 25 december, 26 december en 31 december tussen 10.00 en 13.00 uur. Indien gewenst bezorgen wij uw bestelling tussen 11.00 en 12.30 uur voor een vergoeding van € 15,00.

Wij kunnen deze dagen geen rekening houden met dieetwensen of aanpassingen in het buffet.

Nadat u een bestelling heeft gedaan ontvangt u binnen 2 dagen van ons een bestel bevestiging met een bestel nr. bewaar dit nummer goed. Vermeld het bestel nummer bij levering of contact over uw bestelling.

Pinnen is niet mogelijk, graag gepast contant betalen.

U krijgt instructies op papier hoe u de gerechten zelf kunt opwarmen, die opgewarmd dienen te worden.

Wij besteden veel aandacht aan de voedselveiligheid (HACCP). Al onze producten worden vers verwerkt en volgens strenge voedselveiligheidsnormen behandeld. Ook voor u zijn er een aantal aandachtspunten m.b.t. voedselveiligheid:

  • laat uw bestelling zo kort mogelijk van te voren komen;
  • kies indien mogelijk de koelste ruimte om het buffet op te stellen;
  • laat het buffet niet langer dan 2,5 uur staan;
  • indien u een gedeelte van het buffet voor de volgende dag wilt bewaren, dan dient u dit zo snel mogelijk te verpakken en in de koelkast te zetten (liefst binnen 2 uur).

Bestelformulier

  • *prijs

  • Feestdagen buffet 1
    • Heldere groentebouillon met verse groenten
    • Getrancheerde gegrilde kip
    • Knoflook-yoghurt saus
    • Schwartzwalder schinken met meloen
    • Paté met saus monegasq
    • Huzarensalade luxe gegarneerd
    • Italiaanse pastasalade
    • Verse aardappelsalade
    • Waldorfsalade
    • Feta salade
    • Limburgse salade
    • Gepocheerde zalm met romige cocktailsaus
    • Garnaaltjes
    • Gerookte makreel
    • Tonijnsalade
    • Crabdelicatesse
    • Gerookte forel met dillesaus
    • Varkenshaas met champignon-roomsaus
    • Beenham met honing-mosterdsaus
    • Aardappelgratin
    • Fruitsalade
    • Cheescake puntje
    • Stokbrood en kruidenboter
  • Feestdagen buffet 2
    • Coppa di parma met parmezaanse kaas
    • Italiaanse salami
    • Gegrilde kip met pesto, ham en pijnboompitjes
    • Fricandeau met een romige mousse van tonijn
    • Italiaanse gerookte forel
    • Waldorfsalade
    • Tomaten-mozarella salade
    • Pastasalade met tonijn
    • Pasta salade met pesto
    • Gegrilde paprika
    • Gemarineerde champignons
    • Gemarineerde olijven
    • Gevulde zoete pepertjes
    • Gepocheerde zalm met whiskysaus
    • Tortellini met kaassaus
    • Lasagne
    • Varkenshaas in rode wijnsaus
    • Italiaanse beenham
    • Ciabattabrood, tapenade en kruidenboter
    • Tiramisu
  • Prijs: 180,00 € Aantal:
  • Prijs: 90,00 € Aantal:
  • Prijs: 160,00 € Aantal:
  • Prijs: 80,00 € Aantal:
  • Losse gerechten *prijs = per 4 personen

  • Prijs: 65,00 € Aantal:
  • Prijs: 80,00 € Aantal:
  • Onderstaande gerechten kunt u zelf opwarmen: *prijs = per 4 personen

  • Prijs: 35,00 € Aantal:
  • Prijs: 40,00 € Aantal:
  • Prijs: 45,00 € Aantal:
  • Prijs: 40,00 € Aantal:
  • Prijs: 15,00 € Aantal:
  • Prijs: 6,00 € Aantal:
  • Prijs: 6,00 € Aantal:
  • Prijs: 24,00 € Aantal:
  • 0,00 €
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakantie

I.v.m. vakantie zijn wij van 24 april t/m 2 mei gesloten. Wij zijn per mail bereikbaar of in dringende gevallen kunt u een bericht achterlaten via de voicemail. Wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.