Geen culinaire zorgen tijdens de feestdagen? Kies voor de professionele en betaalbare mogelijkheden van Catering Hermus!

Uiterste besteldatum zondag 12 december VOL is VOL

De feestdagen komen eraan en wij verzorgen graag uw kerstbuffet, kerstdiner of nieuwjaarsborrel. Speciaal voor de feestdagen hebben wij enkele mogelijkheden op papier gezet.

Op 24 december, 25 december, 26 december en 31 december kunt u kiezen tussen losse gerechten of een speciaal feestdagen buffet. De losse gerechten en de feestdagen buffetten zijn per 4 personen verpakt en geprijsd.

De gerechten kunnen koud worden opgehaald op 24 december, 25 december, 26 december en 31 december tussen 10.00 en 13.00 uur. Indien gewenst bezorgen wij uw bestelling tussen 10.00 en 12.30 uur voor een vergoeding van € 10,00.

U krijgt instructies op papier hoe u de gerechten zelf kunt opwarmen, die opgewarmd dienen te worden.

Nadat u een bestelling heeft gedaan ontvangt u binnen 2 dagen van ons een bestel bevestiging met een bestel nr. bewaar dit nummer goed. Vermeld het bestel nummer bij levering of contact over uw bestelling.

Op 24 december, 25 december, 26 december en 31 december is het niet mogelijk om een keuze te maken uit de standaard buffetten. Wij leveren op deze dagen alleen de in deze genoemde folder losse gerechten en de feestdagen buffetten.

Gelet op de grote drukte kunnen wij geen rekening houden met bepaalde diëten.

Wij wensen u alvast prettige feestdagen.

Met vriendelijke groet,
Hans Hermus

Bestel vandaag nog uw kerstbuffet, kerstdiner of nieuwjaarsborrel!

Nu bestellen

Nog extra materialen nodig voor uw kerstbuffet, kerstdiner of nieuwjaarsborrel?

> Bekijk onze verhuurpagina

Bestel vandaag nog uw kerstbuffet, kerstdiner of nieuwjaarsborrel!

Nog extra materialen nodig voor uw kerstbuffet, kerstdiner of nieuwjaarsborrel?

Losse gerechten

Prijs per 4 personen

  • Huzarensalade met gevuld ei, ham aspergerolletje, kip spiesjes, paté met saus monegasque, meloen met schwartzwalder schinken, 2 heerlijke rauwkostsalades € 50,00
  • Visschaal: garnalen, crabdelicatesse, forel, gepocheerde zalm, gerookte zalm, 2 soorten sauzen € 60,00

Onderstaande gerechten kunt u zelf opwarmen:

  • Beenham met honing-mosterdsaus (1000 gram) € 25,00
  • Stukjes varkenshaas in champignon-roomsaus (1000 gram) € 30,00
  • Rundvlees in rode wijnsaus (Boeuf Bourguignonne) (1000 gram) € 30,00
  • Mais kiphaasjes met een heerlijke pilavsaus (1000 gram) € 25,00
  • Pommes gratine (1000 gram) € 15,00
  • Vegetarische spies van vegetarisch gehakt met bonen en kokos (120 gram) € 5,00
  • Vegetarische au vin (champignons, zilveruitjes, wortel rode wijn) 200 gram € 6,00
  • Vegetarische stoof (Tarwe reepjes met een heerlijke saus) 200 gram € 6,00

Feestdagen buffet 1

  • Heldere groentebouillon met verse groenten
  • Getrancheerde gegrilde kip
  • Knoflook-yoghurt saus
  • Schwartzwalder schinken met meloen
  • Paté met saus monegasq
  • Huzarensalade luxe gegarneerd
  • Italiaanse pastasalade
  • Verse aardappelsalade
  • Waldorfsalade
  • Tropical salade
  • Limburgse salade
  • Gerookte zalm met romige cocktailsaus
  • Garnaaltjes
  • Gerookte makreel
  • Tonijnsalade
  • Crabdelicatesse
  • Gerookte forel met dillesaus
  • Varkenshaas met champignon-roomsaus
  • Beenham met honing-mosterdsaus
  • Aardappelgratin
  • Fruitsalade
  • Cheescake puntje
  • Stokbrood en kruidenboter

Prijs per 4 personen € 150,00

Feestdagen buffet 2

  • Coppa di parma met parmezaanse kaas
  • Italiaanse salami
  • Gegrilde kip met pesto, ham en pijnboompitjes
  • Fricandeau met een romige mousse van tonijn
  • Italiaanse salade met forel
  • Tomaten-mozarella salade
  • Italiaanse salade
  • Pastasalade met tonijn
  • Pastasalade met pesto
  • Gegrilde paprika
  • Gemarineerde champignons
  • Gemarineerde olijven
  • Gevulde zoete pepertjes
  • Gepocheerde zalm met whiskysaus
  • Tortellini met kaassaus
  • Lasagne
  • Varkenshaas in rode wijnsaus
  • Italiaanse beenham
  • Ciabattabrood, tapenade en kruidenboter
  • Tiramisu

Prijs per 4 personen € 125,00