Geachte heer Hermus,

Het was afgelopen zaterdag een stralende dag. We hebben ons 40 jarig huwelijks feest met veel plezier gevierd op de Buitenhof Leistert te Roggel. We willen u hartelijk danken voor het Italiaanse buffet dat u met uw team voor ons bereid had. Het was super lekker allemaal. Onze gasten en wijzelf hebben gesmuld. Er was ruim voldoende en het ene gerecht smaakte nog lekkerder dan het andere. De schalen waren prachtig opgemaakt.
De dag was zeer geslaagd en het buffet maakte het helemaal af.
We hebben ervan genoten.

Hartelijke groet,

Dick en Grietje

Catering De Leistert

Verblijft u op recreatiepark De Leistert en wilt u uw vakantie iets extra’s geven met onder andere:

– Een heerlijke hapjesplank
– Een gourmet buffet
– Een heerlijk bereid buffet
– Een BBQ buffet in de zomer
– Een kerstbuffet tijdens de kerstdagen

Dan kan Hermus Catering & Partyservice u van dienst zijn.

In Roggel is van alles en nog wat te vinden, van de kleine gezellige boetiekjes tot het uitgebreide winkelcentrum. Van een recreatiepark waar u wellicht verblijft tot een bos waar u heerlijk tot rust kan komen of een heerlijk stuk kunt wandelen. Maar dat is niet alles, u kunt er ook genieten van voortreffelijk eten geheel verzorgd door Hermus Catering & Partyservice.

Kwaliteit & Creativiteit

Ons uitgangspunt is om al uw wensen te vervullen. Wij streven ernaar om voor elke gelegenheid een passend concept te bieden. Of het nu gaat om een hapjesplank in de wintermaanden of een BBQ buffet in de zomermaanden, goede kwaliteit en creativiteit zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wij zijn gegroeid tot een bedrijf dat alles in huis heeft om uw vakantie bij de Leistert net dat beetje extra luxe te geven. De mensen van Hermus Catering & Partyservice weten wat kwaliteit en dienstbaarheid is. U zult versteld staan!

Buffetten & Drank

Wij hebben een groot aanbod waarmee wij elke vakantie bij de Leistert tot een culinair succes kunnen maken. Zo hebben we niet alleen maar koude & warme buffetten maar ook een gourmet buffet, tapas/hapjesplank, BBQ buffetten, themabuffetten en nog veel meer. Voor een volledig overzicht kunt u een kijkje nemen op onze buffetten pagina en dranken pagina.

Snel & Efficiënt

Catering Hermus is gelegen in Baexem, dit is gelegen op slechts 9km van recreatiepark De Leistert. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt communiceren waardoor uw vakantie bij De Leistert culinair gezien zeker geslaagd zal zijn.

Download de folder van Hermus Catering & Partyservices
Klantreacties: Wat vinden anderen?
Vaste klanten Hermus Catering & Partyservice