Bruiloft catering

Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd!

Afgelopen jaren hebben wij al weer een hoop bruiloften mogen verzorgen. Vanwege de nieuwe trouwlocaties die wij kunnen aanbieden en de ruime ervaring die Catering Hermus inmiddels heeft, kunnen wij er voor jullie een onvergetelijke dag van maken. Dit doen wij door al jullie wensen op een rijtje te zetten en afhankelijk van het budget samen de juiste keuzes te maken. Dit kan in alle rust en moet vooral weloverwogen gebeuren. Het is tenslotte een van de mooiste momenten in jullie leven.

Naar jullie wensen, in jullie stijl

De een kiest voor een uitbundig bruiloftsfeest met liefst de hele familie en alle vrienden erbij, de ander houdt het liever bij een stijlvolle receptie en daarna misschien nog een etentje in klein gezelschap. De tijd van ‘zo hoort het als je trouwt’ ligt gelukkig ver achter ons en terecht natuurlijk. Want het is jullie dag, jullie liefde die wordt bezegeld. Dus het is ook aan jullie om te bepalen hoe en met wie dat wordt gevierd en welke locatie natuurlijk.

Catering Hermus regelt het

Voor de allermooiste dag, de ideale trouwlocatie, een perfecte organisatie en creatieve ideeën, kies je voor Catering Hermus. Want wij weten hoe belangrijk deze dag voor jullie is. Daarom laten we niets aan het toeval over. Dit is een periode waarin je nogal wat moet regelen. Leuk natuurlijk, maar druk. Wij nemen de organisatie met liefde van jullie over. Vertel ons je wensen voor je bruiloft of receptie en we regelen het tot in de kleinste details. Wij gaan voor perfectie.

Voor elk budget

Niet onbelangrijk natuurlijk. Wij verzorgen bruiloften voor ieder budget, waardoor wij er voor iedereen een onvergetelijke dag van kunnen maken.

Locaties

Of je nu in een boerenschuur wilt trouwen of de nacht door wil brengen in een luxe boot, wij kunnen het regelen.

Praten, kijken en sfeer proeven?

Wanneer is de grote dag? En heb je al een beetje – of exact – voor ogen hoe jullie het willen? Bel ons om een afspraak te maken, of mail ons via het contact formulier.